flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колективу Чернігівського районного суду Чернігівської області офіційно представили нового Голову суду.

07 червня 2013, 13:40
                                
06 червня 2013 року колективу Чернігівського районного суду Чернігівської області офіційно представили новопризначеного голову суду Дмитра Парфентійовича Криворученка.
Відкрив урочистий захід, привітав голову суду та зачитав рішення Вищої ради юстиції України від 16 травня 2013 року № 251/0/15-13, згідно з яким Дмитра Парфентійовича було призначено на посаду голови Чернігівського районного суду Чернігівської області, голова апеляційного суду Чернігівської області С.Р.Тагієв. «За час роботи в Чернігівському районному суді Чернігівської області Криворученко Д.П. зарекомендував себе з позитивної сторони. Зауважень до виконання обов’язків немає. Сумлінний, дисциплінований, спокійний, урівноважений, відповідальний, вимогливий як до себе, так і до підлеглих, тактовний по відношенню до громадян, грамотний фахівець. Зарекомендував себе як ініціативний та принциповий працівник. Вміє правильно організувати свій робочий час. Комунікабельний, проявляє творчий підхід до справи. Має значний обсяг теоретичних знань. Сумлінно виконує свої службові обов’язки. Переконаний, що Ваш досвід, властиві Вам організаторські здібності, професійність та активна життєва позиція будуть надійною запорукою успішної діяльності на цій відповідальній посаді» - зазначив С.Р.Тагієв. Він побажав Голові Чернігівського районного суду Чернігівської області професійних здобутків, розуміння і підтримки колег.
Також голову суду привітав з призначенням на посаду перший заступник голови Чернігівської районної державної адміністрації Кругол А.М., який привітав всіх працівників суду з новопризначеним керівником і побажав злагодженої та плідної праці.
Успіху на посаді голи Чернігівського районного суду Чернігівської області, наснаги, підтримки колег та професійного зростання побажав голова територіального управління ДСА України в Чернігівській області В.І. Вовченко.
Також до привітань приєднавсь прокурор Чернігівського району Данішевський В.Б.
Колектив Чернігівського районного суду Чернігівської області щиро привітав нового керівника і завірив у своїй підтримці.
Д.П.Криворученко у свою чергу подякував усім присутнім за привітання та теплі слова, і запевнив, що зробить усе можливе для забезпечення ефективної діяльності Чернігівського районного суду Чернігівської області. Подякував усім суддям та працівникам суду за їх сумлінну працю та побажав злагодженості, взаєморозуміння та співпраці в колективі.
             Дмитро Криворученко народився 15 квітня 1975 року у м. Дебрецен, Угорщина. У 2000 році закінчив Університет внутрішніх справ МВС України (м. Харків), за спеціальністю «Правознавство».
             Протягом 1996-1998 рр. – працював в органах внутрішніх справ м.Чернігова.
             Протягом 1998-2005 рр. – працював в податковій міліції Чернігівської області.
             З 2006 року - суддя Городянського районного суду Чернігівської області.
             З 2007 року по 2011 року – голова Городянського районного суду Чернігівської області.
             З 2011 року по 2013 рік – суддя Чернігівського районного суду Чернігівської області.
             З січня 2013 року – в.о. голови Чернігівського районного суду Чернігівської області.
16 травня 2013 року рішенням Вищої Ради юстиції Дмитра Парфентійовича призначено головою Чернігівського районного суду Чернігівської області.
             Одружений, виховує доньку.
 
             Тетяна Самофалова