flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Чернігівському районному суді Чернігівської області проведено навчання з питань пожежної безпеки та цивільного захисту

11 червня 2021, 12:05

Фахівцем навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області 9 червня 2021 року на території Чернігівського районного суду Чернігівської області проведено навчання працівникам апарату суду з питань пожежної безпеки та цивільного захисту.

Під час навчання працівників ознайомлено з основними правилами пожежної безпеки в адміністративних будівлях, з вимогами Інструкції з пожежної безпеки під час перебування на робочих місцях та порядку сповіщення про пожежу чи надзвичайну ситуацію. Також працівники апарату суду мали змогу поставити питання та отримати відповіді і поради фахівця у галузі пожежної безпеки та цивільного захисту.

Окрім цього представник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області продемонстрував роботу вогнегасників, розповів про принципи їх дії та особливості будови; пояснив, як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання. Кожний працівник мав змогу самостійно погасити ймовірний осередок пожежі.

Навчання було проведено з метою підвищення загальних пожежно-технічних знань, більш глибоке ознайомлення з протипожежними заходами та діями в разі виникнення пожежі; напрацювання навичок з використання наявних засобів пожежогасіння та вжиття заходів щодо недопущення виникнення пожеж.

Колектив Чернігівського районного суду Чернігівської області висловлює щиру подяку фахівцю навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області за проведене навчання, адже здобуті знання та практичні навички сприятимуть підвищенню обізнаності про порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації.