flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Документи для участі у конкурсі

01 січня 2021, 12:09

Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015, Порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби (зі змінами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами) та  Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя від 26.11.2019 № 3162/0/15-19),

 

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади, подає таку інформацію:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою (див. тут);

2) резюме за формою (див. тут), в якому обов’язково зазначається:

  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (див. тут).

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади державної служби подає відповідну інформацію онлайн через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС.

Під час створення електронних документів, які подаються для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.


Важливо! Інформація, що не відповідає вимогам, визначеним в оголошенні про конкурс на зайняття вакантної посади державної служби, в тому числі неправильно заповнена заява або резюме, не розглядається.