flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик відповідача Російська Федерація в особі Посольства Російської Федерації в Україні

02 квітня 2024, 09:12

Російська Федерація в особі Посольства Російської Федерації в Україні (місце знаходження Повітрофлотський проспект, 27, м. Київ)

викликається для розгляду цивільної справи за позовом Белова Сергія Валерійовича до Російської Федерації в особі Посольства Російської Федерації в Україні про відшкодування завданої майнової шкоди в зв’язку з збройною агресією РФ, що призвело до порушення права власності на майно (знищення, пошкодження майна)

Справу призначено до розгляду під головуванням судді Майбороди С.М.

Судове засідання відбудеться 06 травня 2024 року о 16 год. 30 хв. в приміщенні Чернігівського районного суду Чернігівської області за адресою вул. Хлібопекарська, 4 м. Чернігів.

Наслідки неприбуття  за викликом до суду

  • Наслідки неявки в судове засідання осіб, які беруть участь у справі, передбачені статтями 223, 224 ЦПК України та статтею 185-3 про адміністративні правопорушення.
  • Відповідно до ч.4 ст. 223 ЦПК України у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).
  • Відповідно до ст. 129 ЦПК України роз’яснюю Вам про наслідки неявки особи, яка викликається (накладення штрафу, примусовий привід, розгляд справи за відсутності, залишення заяви без розгляду), і про обов’язок повідомити суд про причини неявки та право подати заперечення та відповідні докази на їх підтвердження.

 

Суддя                                                                                          С.М. Майборода