flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на вакантну посаду державної служби категорії «В» - секретаря суду

25 березня 2021, 12:00

Відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015, Порядку проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби (зі змінами), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами) та  Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17 (у редакції рішення Вищої ради правосуддя від 26.11.2019 № 3162/0/15-19), з метою добору осіб, здатних професійно виконувати посадові обов’язки, 

Чернігівський районний суд Чернігівської області 19 березня 2021 року оголошує конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» у Чернігівському районному суді Чернігівської області (далі - конкурс) секретаря суду (тимчасово на час відсутності основного працівника, у зв’язку з перебуванням у відпустці по догляду за дитиною до досягнення трирічного віку).

Строк подачі документів для участі у конкурсі  до 17.00 год. 08 квітня 2021 року. 

Інформація про конкурс розміщена на офіційному веб-сайті Чернігівського районного суду Чернігівської області та на Єдиному порталі вакансій державної служби НАДС.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади, подає таку інформацію:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою (див. тут);

2) резюме за формою (див. тут), в якому обов’язково зазначається:

  • прізвище, ім’я, по батькові кандидата;
  • реквізити документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • підтвердження наявності відповідного ступеня вищої освіти;
  • підтвердження рівня вільного володіння державною мовою;
  • відомості про стаж роботи, стаж державної служби (за наявності), досвід роботи на відповідних посадах;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону (див. тут).

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі на зайняття вакантної посади державної служби подає відповідну інформацію онлайн через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС.

Під час створення електронних документів, які подаються для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС, накладається кваліфікований електронний підпис кандидата.


Важливо! Інформація, що не відповідає вимогам, визначеним в оголошенні про конкурс на зайняття вакантної посади державної служби, в тому числі неправильно заповнена заява або резюме, не розглядається.

Посадовий оклад секретаря суду становить 4394 грн. 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу на зайняття вакантної посади державної служби Самофалова Тетяна Миколаївна, (0462) 676-901, inbox@ cn.cn.court.gov.ua.